Хороскоп за днес, 29 август, изготвен от Ивелина Пенчева - астролог,

...
Хороскоп за днес, 29 август, изготвен от Ивелина Пенчева - астролог,
Коментари Харесай

Хороскопът за днес: Настъпват черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла

 Хороскоп за през днешния ден, 29 август, направен от Ивелина Пенчева - астролог, създател на книгите " Астрология на ориста “ и " Тайнството живот “:

Овен

Днес се пробвайте да съхраните вътрешния и външен баланс и естетика. Не допускайте никой и нищо да ви извади от равновесие. Бъдете спокойни и целенасочени, не е нужно да бързате в този ден. Ще постигнете някакво съглашение.

Телец

Не изключително удобен и потребен ден. Постарайте се да укрепите позициите си без значение дали в работата или в персоналните връзки. Не е изключено да срещнете хора, с които не сте виждали от дълго време.

Близнаци

Настроението ви ще бъде леко носталгично. Хороскопа ви демонстрира, че е по-добре да прекарате този ден вкъщи или в среда, която да ви обезпечи усамотение, психически комфорт, моменти на дълбока фамилиарност с обичан човек.

Рак

Днес евентуално ще ви бъде мъчно да решите някои проблеми в работата. Ще съумеете да се измъкнете от някакъв спор без последици. В любовната сфера с изключение на от вашите, интересувайте се от желанията и на колегата си.

Лъв

Днес е значимо да изкарате умерено този ден, да избягвате да се претоварвате с работа и задания. Търсете хармонична атмосфера, правете медитации, водете приятни неангажиращи диалози с другари.

Дева

Днес може мозъка ви да роди блестящи хрумвания, само че единствено най-предприемчивите представители на вашия знак ще съумеят да ги употребяват в своя изгода. Мнозина пък ги чака прелестен диалог с човек от противоположния пол.

Везни

Днес е добър ден за довеждане докрай на плановете, върху които работите отдавна. В края на деня може да почувствате отмалялост. Вечерта се отпуснете добре. Ако релаксирането на дивана ви наподобява прекомерно скучно за вас, направете си разходка на чист въздух.

Скорпион

Можете да контролирате противоположните сили, с които имате работа. Днес вие би трябвало да бъдете в естетика с силите на света и вашата лична сила, вместо да се противопоставяте.

Стрелец

Мобилизирайте всичките си сили, с цел да се справите със дилемите си в деяние. Имате на разположение някои проблеми, само че би трябвало вие самите да намерите метод по какъв начин да ги разрешите и да не разчитате изключително на непозната помощ.

Козирог

Днес доста неща ще ви се изяснят и ще придобиете напълно друго схващане за тях, защото силата на деня ще ви избави от илюзиите и ще ви даде опция действително да погледнете на света към себе си.

Водолей

От рано би трябвало да съставите проектите си. Колкото по-организирани и дисциплинирани бъдете, толкоз по-малко въздействие ще ви окажат неподходящите трендове. Откажете се от спонтанни покупки.

Риби

С вашето положително сърце вършиме доста неща за другите хора, само че не допускайте да ви употребяват. Не се натоварвайте с по-големи отговорности.  Може да изпитате леки усложнения в общуването с околните. В любовта малко са зациклили нещата. 

Съветите на Фортуна

Настъпва времето на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. Нищо не би трябвало да се подхваща и да се стартира или възнамерява, тъй като ще се скапе и ще донесе неприятности.

На този ден би трябвало да сте изключително сдържани и деликатни. Бъдете толерантни към минусите на други хора, не реагирайте прекомерно бурно на нередностите. Старайте се да не губите надзор над себе си, да не избухвате. Не бъдете доверчиви. Увеличава се вероятността от пораждане на разнообразни типове спорове и разногласия. Всичко би трябвало да се възприема с комизъм и подигравка. Не вземайте нищо при сърце.

Навсякъде би трябвало да бъде ярко, наред с електрическият ток е добре да има и запалени свещи. Не общувайте с хора, които са ви неприятни или се стремят да ви призоват към надълбоко персонален диалог. Възможни са провокации и недоразумения в региона на персоналните връзки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР